LASERGAME

LASERGAME MET EEN HEEL GAAF THEMA; URBAN CITY!

Betreed onze opwindende lasergame arena en daag je vrienden uit!

Stap in onze sensationele lasergame-arena, een meeslepende wereld doordrenkt met spanning en sensatie. Deze zorgvuldig ontworpen arena biedt opwindende geluids- en lichteffecten, een verrassend doolhof en opvallende Glow in the Dark decoratie. Hier kun je de strijd aangaan met je vrienden en proberen de meeste punten te verzamelen, of je nu solo speelt of in een team. Dit is een spel vol adrenaline en uitdaging!

Onverwachte Wendingen

Dankzij de vele obstakels en ruime opzet kun je je tegenstanders verrassen met een schot vanuit onverwachte hoeken. Het is een geweldige ervaring om dit te combineren met andere spellen die we bieden.

Reserveringen en Groepsgroottes

Let op! Op dit moment kunnen er maximaal 16 personen tegelijkertijd spelen. Als je met meer dan 16 personen komt, kun je dit aantal apart reserveren. Bijvoorbeeld, als je met 24 personen wilt komen, reserveer je eerst voor 12 personen en vervolgens nog eens voor 12 personen. Als je hierover vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen. We helpen je graag!