BEDRIJVEN

Zakelijke en Educatieve Avonturen bij Urban GRND

Van Bedrijfsuitjes tot Schoolreisjes:
Urban GRND Heeft Het Allemaal!

Ben je op zoek naar een zakelijke activiteit in een prachtige ambiance? Urban GRND biedt diverse opties om zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben de perfecte setting om evenementen te organiseren of gewoon samen met collega’s te genieten van een bedrijfsuitje of de VrijMiBo!

Food & Fun voor Bedrijven

Voor bedrijven hebben we speciale arrangementen die zowel de smaakpapillen als de teamspirit stimuleren. Proef heerlijke gerechten terwijl je deelneemt aan spannende teambuildingactiviteiten. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of gewoon wilt ontspannen met je collega’s, we hebben de ideale combinatie van food & fun.

Schoolreisjes vol Avontuur

Voor educatieve avonturen bieden we ook geweldige opties voor schoolreisjes. Geef studenten de kans om te leren en plezier te hebben in een veilige en opwindende omgeving. Urban GRND is de perfecte bestemming om schoolreisjes net zo onvergetelijk als leerzaam te maken.

Kies Jouw Avontuur

Ontdek hieronder meer informatie over de verschillende mogelijkheden die we bieden voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen, bedrijfsuitjes en schoolreisjes. Wat je keuze ook is, bij Urban GRND zorgen we voor een onvergetelijke ervaring in een inspirerende omgeving.

RESERVEER MEEST GEKOZEN COMBI'S
VOOR 15 personen of minder

Bekijk de onderstaande meest gekozen combi’s. Zijn jullie met meer dan 15 personen, dan graag een offerte aanvragen.