RESERVEREN

Reserveer jouw uitje bij
Urban GRND Emmen

ALL-IN EXPERIENCE

We hebben een uniek concept bedacht; ALL-IN Experience waar je 3 uur lang onbeperkt toegang hebt tot de verschillende activiteiten; urban jump, crazy golf, lasergame, poolen, darten, speeltuin, ping pong en disco-rolschaatsen. 

Altijd al een keer willen curlen? Onze curlingbanen zijn uniek en erg uitdagend, ideaal om met een kleine of grote groep tegen elkaar te spelen. Dit in een sfeervolle omgeving zoals bij een stoere bowlingcentrum.

Glow in the dark Golf

Wie scoort de eerste hole in one? Deze minigolfbanen zien er heel stoer en gaaf uit in het donker. Ideaal voor een date of samen met een groep! Nieuwe Glow in the dark golf, met 18 holes. Geniet, lach en ga de strijd aan met je vrienden of familie. 

Vrij jumpen

Heerlijk vrij rond jumpen, van de ene naar de andere trampoline. Hoe hoog spring jij? Met zoveel verschillende en uitdagende area’s is plezier gegarandeerd.

Shuffleboard

Een verassende mix van jeu de boules, curling, bowling en joelen. Simpel, competitief, maar zeker ook een uitdagend spel.

Bijlwerpen

Adrenaline giert door je lichaam, wat een stoere activiteit! Dit staat ook wel bekend als Axe Throwing en het gaat niet om brute kracht maar om de juiste techniek. 

Lasergame

Ga jij het gevecht aan tegen je vrienden in onze te gekke lasergame arena? Waan je in een spectaculaire glow-in-the-dark wereld, welke heel spannend is ontworpen. 

Disco Rollerskate

Disco Rollerskate bij Urban GRND is een nieuwe gave beleving waar muziek, dans en rollerskates samenkomen in een unieke Urban Stijl Disco!

Mini jumpen

Voor de jongere jumpers hebben wij speciale tijden om vrij te kunnen jumpen onder begeleiding en daarnaast zijn er ook arrangementen en Mini Jump Party’s.