FUN CURLING

FUN CURLING,
HET NIEUWE BOWLEN!

ERVAAR DE PERFECTE MIX VAN PLEZIER EN CULINAIRE VERWENNERIJ!

Wil je een keer iets anders doen dat veel gelijkenissen heeft met bowlen? Dan is curling echt iets voor jou!

Kom lekker curling spelen op de sfeervolste en zeker unieke baan van Nederland! Alle bezoekers geven aan hoe gaaf dit is. Geweldig om met een kleine of grote groep te doen.

WAT IS FUN CURLING?

Curling is een olympische sport wat ontzettend leuk is om te doen. Bij curling schuif je een steen met handvat naar de ‘roos’ aan de andere kant van de baan. Hoe dichter bij de roos, hoe meer punten je kan verzamelen. Wie de meeste punten bij elkaar scoort, wint. Bij de olympische sport maken ze gebruik van ijsbanen en een veger, maar bij Fun Curling maken we gebruik van een andere ondergrond en hoef je geen veger te gebruiken.

Net zoals bij de bowlingbanen heb je bij ons 6 curlingbanen naast elkaar. Een televisie hangt aan het plafond om van bovenaf te zien waar jouw steen is gestopt en hoeveel punten je hebt gescoord. Bij curling strijden jullie tegen elkaar. Het lijkt makkelijker dan het is, maar net zoals bij bowlen kan je de steen een draaiing mee geven (de curl) om een bepaald effect met de steen mee te geven.

WAAROM DIT ZO POPULAIR IS?

Het is gewoon gezellig, een sociaaltijdverdrijf en iedereen kan het doen. Curling is een zeer populaire sport wat lijkt op bowling, petanque en bocce.

Neem je vrienden, collega’s of familie mee en daag elkaar uit.