VEELGESTEELDE VRAGEN

HEB JIJ EEN VRAAG?

Bekijk de veelgestelde vragen

Scroll voor de openingstijden helemaal naar beneden. Onderaan de pagina staan de openingstijden vermeld.

Ons adres is Nijbracht 41, 7821 CB Emmen

Scroll om uw route te plannen helemaal naar beneden. En klik onderaan de pagina op ”plan mijn route”

Ja, we hebben een ruime parkeerplaats direct bij het pand die gratis te gebruiken is voor onze bezoekers. Tevens hebben wij speciale parkeerplaatsen voor mindervalide dichtbij de ingang.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Urban GRND is rolstoelvriendelijk. Er is een lift naar boven. Meld dit even bij de receptie.

Wij hebben geen rolstoel of rollator te leen. 

Nee, dat is niet verplicht. Je kunt bij ons ook gezellig wat eten of drinken. De toegang is gratis.

Voor sommige activiteiten is reserveren noodzakelijk, terwijl sommige activiteiten ook op inloopbasis zijn. Het is altijd raadzaam om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. U kunt reserveren via onze website of telefonisch.

Kinderen onder de 6 jaar (minimum leeftijd 1.5 jaar) mogen bij Urban GRND alleen onder volwassen toezicht bezoeken. Speciaal voor deze is er het ‘Mini Jumpen’, en een Playground. Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje “Kinderen” Ben jij tussen 6 en 18 jaar oud? Dan mag je mits je schriftelijke toestemming hebt van je ouders het park bezoeken onder begeleiding.

Behalve de speciale Urban Jump anti-slip sokken die je bij ons aanschaft (sokken van andere parken is niet toegestaan), en voor je veiligheid verplicht bent te dragen, zijn er niet echt kledingvoorschriften. Wel moeten sieraden en kettingen af voor je eigen veiligheid bij het springen.

Voor het meest comfortabele spring plezier raden wij soepele kleding aan. Eigenlijk is je gym outfit ideaal, denk aan bijvoorbeeld een joggingbroek en een T-shirt.

U heeft door het hele pand toegang tot wifi.

Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. In onze Jumpbar en bij GRND vindt u een uitgebreid aanbod van eten en drinken.

Ja, wij hebben airco.

Ja, dit ligt aan de hoeveelheid deelnemers die gereserveerd hebben. Het spel kan worden aangevuld tot maximaal 18 deelnemers.

*Schoenen zijn verplicht in onze Lasergame Area

 

Er zijn inderdaad risico’s. Deze heb je deels zelf in de hand. Door binnen je eigen niveau te springen en altijd de veiligheidsinstructies op te volgen zijn deze beperkt, maar vergelijkbaar met andere sporten zoals basketbal, turnen, voetbal of skiën, is er altijd begeleidend/getraind personeel aanwezig. Maar het betreden van de springhal en deelnemen aan activiteiten is altijd op eigen risico.

We accepteren contant geld, pinbetalingen, en de meeste creditcards. U kunt ook online betalen bij het reserveren van activiteiten.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om achteraf per factuur het benodigde bedrag te vergoeden. (hiervoor worden 12,50 administratiekosten in rekening gebracht.)

De activiteiten zijn strak ingepland op tijd, sommige activiteiten hebben een verplichte instructie, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de juiste begintijd houdt. Dit voorkomt vertraging of soms ook teleurstelling!

We verwachten dat je minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste activiteit bij de receptie aanwezig bent. Hier nemen we samen de reservering nog even door. Na de (verplichte) instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit(en)!

Let op: mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie van je activiteit mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.